Keresés

Ügyfélszolgálat (0-24):

Telefon: + 36 1 920 17 25

E-mail: info@roadtoll.hu

1. Kérdése van a Roadtoll EETS eszközével kapcsolatban?

Ha felveszi a kapcsolatot munkatársainkkal, ők egy rövid egyeztetést követően segítenek pontos képet alkotni arról, hogy a Roadtoll szolgáltatás bevezetése milyen előnyökkel jár cége számára.

2. Melyik országokban és milyen feltételekkel érhető el a szolgáltatás?

Egyre több európai országban érhető el a Roadtoll szolgáltatása. Az aktuális lefedettségi térképet ITT találja. Partnereinkkel folyamatosan dolgozunk a lefedettség bővítésén. A szolgáltatási személyre szabott feltételeivel kapcsolatban kérjük keresse bizalommal a termék tanácsadónkat.

3. Milyen időszakonként kapok elszámoló számlát?

A számlakiállítás általában havonta történik, de lehetőség van eltérő ciklusú elszámolásra is. A számlát tételes útvonal kimutatással együtt elektronikusan juttatjuk el a megadott kapcsolattartó részére.

4. Meglévő OBU eszközökkel is használható a szolgáltatás?

Bizonyos "OnBoard Unit" készülékek továbbra is alkalmasak néhány szolgáltatás igénybevételére. A pontos típus ismeretében a Roadtoll ügyfélszolgálata szívesen ad felvilágosítást a meglévő eszközök használhatóságáról vagy a meglévő eszközök esetleges kombinációjáról a saját OnBoard EETS-Unit készülékünkkel együtt.Ha bármi kérdés felmerül, szívesen állunk rendelkezésre.


Szerződött partnerként hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 80 555 666 számon.
Ha tájékozódni szeretne szolgáltatásunkról, kérjük jelezze kérdéseit felénk, vagy kérjen visszahívást az alábbi gombra kattintva.

Kapcsolatfelvétel

Visszahívást kérek


Név:*
Ország:
Cégnév:
Telefon:*
-
E-mail:
Üzenet:
GDPR:*
Ellenőrzés:

Cég információk

Európa leginnovatívabb EETS útdíj szolgáltatását építjük nemzetközi együttműködésben. Központi irodánk Budapesten található. Ügyfélszolgálatunk telefonon és online több nyelven áll rendelkezésére.
huenderoit

Impresszum
Roadtoll Business Center 1116 Budapest
Barázda utca 42.
Europe Ügyfélszolgálat:
+ 36 1 920 17 25
HU-GO hotline (0-24)
+36 1 883 88 52
info@roadtoll.hu

Powered by

Ecofleet Kapsch MlSystems Tolltickets