Keresés

A céges üzemeltetésű járművek, így a flották száma ugrásszerűen megnőtt az elmúlt években. Értelemszerűen a flottamenedzsment szolgáltatások iránti igény ezzel párhuzamosan növekedett, valamint a feladatok köre is átalakult. Míg korábban ezek a szakemberek műszaki vagy autóhoz kapcsolódó műszaki képzettséggel rendelkeztek és az egyik legfőbb feladatuk az autók olajcsere periódusának ellenőrzése és a felmerülő műszaki problémák megoldása volt, addig ma már egyre inkább jellemző, hogy a pályát választóknak szerte ágazóan tudással kell rendelkezniük a hatékony és biztonságos üzemeltetésben.

Partnerünk, az Ecofleet járműkövető és flottamenedzsment rendszer szakértői összefoglalták a flottakezelés 5 alapvető feltételét.

Fontos ez mert ha kiesik egy jármű, sokba kerül helyettesítő eszközt vagy személyzetet találni, nem is beszélve az esetleges személyi sérülésekről.

Az alábbiakban felsorolt 5 lépés segíthet a flotta biztonság növelésében:

Visszahívást kérek


Név:*
Ország:
Cégnév:
Telefon:*
-
E-mail:
Üzenet:
GDPR:*
Ellenőrzés:

Cég információk

Európa leginnovatívabb EETS útdíj szolgáltatását építjük nemzetközi együttműködésben. Központi irodánk Budapesten található. Ügyfélszolgálatunk telefonon és online több nyelven áll rendelkezésére.
huenderoit

Impresszum
Roadtoll Business Center 1116 Budapest
Barázda utca 42.
Europe Ügyfélszolgálat:
+ 36 1 920 17 25
HU-GO hotline (0-24)
+36 1 883 88 52
info@roadtoll.hu

Powered by

Ecofleet Kapsch MlSystems Tolltickets